Marianne Ruimschoot

Gesloten (za 09.00 - 12.00)

Toon openingstijden

yogascholen - Marianne Ruimschoot - kaartoverzicht

Marianne Ruimschoot

Marianne Ruimschoot in Heemskerk verzorgt yoga voor; kinderen, jongeren, volwassenen en senioren, zwangerschapsyoga, yoga voor mensen met een lichamelijke handicap en yoga voor mensen met een geestelijke handicap, yoga in het bedrijfsleven, ademtherapie, meditatie, bewustzijnstraining en helende reis massage.

Helende reis massage is een combinatie van ayurveda, geleide meditatie, sjamanisme, zang, muziek en hotstones.

We leven in een drukke prestatie gerichte tijd, een agenda is zo vol, tijd vliegt om en wat doe jij?
Yoga helpt je contact met jezelf te houden, hoe voel ik me? Wat doe ik of wat wil ik? Ben ik ontspannen?
Hoe maak je gebruik van je adem om bijvoorbeeld te ontspannen?

Tijdens de yoga lessen doen we staande, zittende en liggende oefeningen, afhankelijk van de talenten van de deelnemers. Inspannen en ontspannen en goed gebruik maken van je adem-kracht of juist adem-ontspanning is belangrijk om te voelen hoe het werkelijk met je gaat. Aan het einde van de les is er altijd een ontspanning.

De yoga lessen voor kinderen en jongeren zijn anders, vooral bij kinderen is het spel en gebruik maken van hun prachtig magisch denken datgene wat de les heel leuk maakt. Tijdens het spel krijgen de kinderen oefeningen mee en is er aandacht voor hun adem, eigenlijk is yoga voor kinderen vooral een avontuur en reis naar zichzelf. De yoga lessen voor tieners stem ik af op datgene wat ze op dat moment bezig houdt. Het uitwisselen van ervaring en het jezelf herkennen in elkaar, respecteren en vooral ook met humor maakt dat er een verbinding ontstaat. Het is heel mooi werken met deze jonge mensen.

Mijn wens en mijn werk is mensen in contact met zichzelf te brengen. Werken aan je zelfvertrouwen, voelen, herkennen en erkennen wie jij werkelijk bent. Zodat je bewust met je talenten kunt gaan werken, vanuit je eigen kracht. En die kracht werkt het best vanuit je hart... en met een lach. Voel nu maar eens hoe je jezelf nu voelt, sluit je ogen een kort moment. Heel goed. Laat nu een glimlach om je lippen ontstaan, sluit je ogen opnieuw en voel. En hoe voel je je, voel je het zonnetje dat door je heen stroomt of dat je je schouders best wel mag ontspannen?

Mijn visie, is dat onze vooruitgang die is naar jezelf, dus naar binnen toe. Hoe voel ik me, wat wil ik? En durf ik mijn talent te erkennen en te delen. Als we allemaal van binnenuit dus vanuit ons hart gaan werken, komt de verandering en ontstaat er een wereld van eenheid, van onvoorwaardelijk liefde.
Openingstijden

Gesloten
Opent ma 18 oct om 18.00
maandag18.00 - 22.00
dinsdag18.00 - 22.00
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdag9.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgyoga.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Marianne Ruimschoot
Koekoek 9
1965EA Heemskerk

+31 (0)251 252261

Links

Website
-

Deel deze pagina

Marianne+Ruimschoot img